Byta fönsterbleck i Kungälv, Göteborg & Bohuslän

Vårt plåtslageri hjälper dig hålla dina fönsterbleck i gott skick. De hjälper dig också att ta fram skräddarsydda fönsterbleck, till exempel om du vill ge din fasad en unik karaktär.

Vikten av fungerande fönsterbleck

Fönsterblecken är viktigare än vad de flesta tror. Deras funktion är nämligen inte enbart dekorativ. De är främst till för att leda bort fukt från fasaden, fukt som annars riskerar att tränga in i skarven mellan fönster och fasad. Under vår tid i branschen har vi sett fler än ett exempel på undermåliga fönsterbleck som lett till allvarligt fuktskadade fasader.

Ett välrenommerat plåtslageri för regionen runt Kungälv

Vi byter fönsterbleck och utför arbeten med andra typer av plåtgarneringar åt kunder i till exempel Lindholmen, Kungälv, Göteborg, Munkegärde och Surte. Vi har stor vana av att utföra stora och små entreprenadarbeten åt kunder som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

ROT-avdraget är giltigt för byten av fönsterbleck på din bostad

Bytet av fönsterbleck kan bli billigare för dig som är privatkund. Om du behöver hjälp med att byta fönsterbleck på bostaden så ser vi till att din kostnad blir 30 procent lägre med ROT-avdraget.

Hör av dig till oss

Få ett gratis kostnadsförslag för byte av fönsterbleck. Kontakta oss redan idag. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här