Installera solpaneler i Kungälv, Göteborg & Bohuslän

Under rätt förutsättningar är det en väldigt bra affär att installera en solcellsanläggning på taket. Och även om förutsättningarna inte är perfekta kommer dina solpaneler spara pengar åt dig på sikt.

Gratis experthjälp för att sätta ihop ditt solcellspaket

Solpaneler kräver vanligtvis ett tak med minst 10 graders lutning. I idealfallet lutar taket söderut, det ger de bästa förutsättningarna för att solpanelerna ska producera så mycket energi som möjligt. Men, som sagt, även om ditt tak inte är perfekt i det här avseendet så är solpaneler så gott som alltid en god investering. Vi hjälper dig utan kostnad ta fram ett solcellspaket som är perfekt för dig.

Installation av solpaneler i Kungälv med omnejd

Vi har installerat solpaneler på fastigheter som garage, villor, sommarstugor, hyreshus, radhus, flerfamiljshus och kontorsfastigheter i bland annat Backadalen, Gerås, Tingstad, Bäckedalen och på Ringön. Vårt arbetsområde är med andra ord Göteborgsområdet.

Privatkunder kan använda avdraget för grön teknik

Avdraget för grön teknik låter dig som är privatkund dra av halva kostnaden för solcellsanläggningen redan på fakturan. Att avdraget dras som det ska ser förstås vi som takentreprenör till att säkerställa.

Kontakta oss så pratar vi solenergi

Du får en kostnadsfri offert för solpaneler genom att ringa eller skriva till oss. Beskriv förutsättningarna på ditt tak och din målsättning med anläggningen. Vi återkopplar inom 48 timmar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här