Taktvätt & Fasadtvätt i Kungälv, Göteborg & Bohuslän

Vill du rengöra taket eller fasaden? Vi hjälper dig att ta bort mossa, lavar, mögel och annan smuts från fastighetens yta. Resultatet är en skinande ren byggnad med minskad risk för fuktskador och sprickor. Vi utför arbeten åt privatpersoner, företag och BRF:er i Kungälv med omnejd såsom Kungälv, Gerås, Tingstad, Bäckedalen, Ringön, Lindholmen och Göteborg. 

Effektiva och miljövänliga rengöringsmetoder

Vi är experter på tak- och fasadtvätt och ser till att rengöra dina takpannor och din fasad på ett effektivt och skonsamt sätt. Vi använder en högkvalitativ högtryckstvätt som tillsammans med rent vatten avlägsnar beläggningarna på bästa sätt. Därefter utför vi nödvändiga efterbehandlingar, exempelvis vaxning och impregnering, beroende på takets skick. Om du önskar målar vi även taket och fasaden efter tvätten för att ge ett extra skydd.

Vårt utbud av tvättjänster

Vi tvättar tak och fasader på villor, butiker, hyreshus, industrifastigheter och många andra typer av byggnader. Du kan bland annat anlita oss för följande:

  • Taktvätt
  • Fasadtvätt
  • Klottersanering
  • Mindre lagningar
  • Målning
  • Efterbehandling

Få en gratis offert för takrengöringen

Våra trevliga och certifierade byggentreprenörer gör alltid sitt yttersta för att ta fram den bästa lösningen för dina behov. Utöver högklassig service och kostnadsfri rådgivning erbjuder vi alltid en gratis offert. Vi hjälper även privatpersoner att ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här