Pappläggning & takpapp i Kungälv, Göteborg & Bohuslän

Takpapp är ett lättarbetat, prisvärt och praktiskt alternativ som takbeläggning till bland annat villor, sommarstugor, fritidshus, garage, skjul med mera. Anlita oss som takläggare nästa gång du ska lägga takpapp så får du ett resultat som håller.

Vi hjälper dig välja rätt typ av takpapp

Det finns många olika varianter av takpapp att välja bland, till exempel shingel, takpapp med ett eller två skikt med mera. Om du känner att det är svårt att veta vilket som är det rätta alternativet för dig så står vi redo att hjälpa dig med vår expertis.

Pappläggning i Göteborgsregionen

Vårt arbetsområde omfattar stora delar av Göteborgsområdet. Det betyder att vi lägger takpapp på fastigheter i bland annat Backadalen, Hjällbo, Angered, Lindholmen och Björsared. Vår erfarenhet omfattar framgångsrika projekt inom tak och fasad åt bland annat privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Lägga takpapp på din bostad?

Du kan nyttja ROT-avdraget om du tar hjälp av oss för att lägga takpapp på din bostad. Hela projektet kan då landa i en slutkostnad som blir upp till 30 procent billigare än vad den hade kostat utan avdrag.

Få prisuppgifter – kontakta oss

Få en kostnadsfri offert för pappläggning genom att kontakta oss. Du kan ringa eller skriva. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här