Byta garagetak i Kungälv, Göteborg & Bohuslän

Hur vet man att det är dags att byta ut taket på garaget? Det får man reda på genom att göra en grundlig besiktning av taket ifråga, och det är där vi kommer in i bilden. Om ditt garagetak är slitet finns vi tillgängliga för att utföra en kostnadsfri besiktning där vi tar fram en åtgärdsplan.

Några vanliga tecken på att ett takbyte kan vara aktuellt

Att taket ser slitet ut vid blotta anblicken är den mest uppenbara signalen på att ett takbyte eller en takomläggning kan vara aktuell. Ett annat tecken är att du upplever en fuktig eller möglig doft inne i garaget. Tecken som dessa måste dock inte innebära att ett takbyte är lösningen. I många fall är det takmålning som krävs, eller reparationer på tätskiktet.

Med omsorg om våra kunder i Kungälv med omnejd

Vi kan komma och besiktiga ditt garagetak i bland annat Älvängen, Surte, Kungälv, Göteborg och Gamlestan. Då tar vi fram en plan för hur vi på kostnadseffektivast möjliga vis kan ge dig ett garagetak i toppskick.

Slå en signal eller skriv till oss

Du kan nå oss via telefon, vårt kontaktformulär på denna sida eller via e-post. Boka oss för en kostnadsfri besiktning och begär ut din kostnadsfria offert redan idag.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här