Takmålning & måla plåttak i Kungälv, Göteborg & Bohuslän

Vi målar tak på garage, villor, sommarstugor, fritidshus, radhus, flerfamiljshus, hyreshus, kontorfastigheter med mera. Av oss får ditt tak ett skyddande lager färg som förlänger dess livslängd. Under rätt förutsättningar kan takmålning skjuta ett renoveringsbehov flera år in i framtiden.

Kompletta renoveringslösningar för alla typer av tak

Vi hjälper dig ända från planeringsstadiet kring att måla tak om du så vill. Det vill säga att du kan diskutera allt från färgval till andra frågor med oss. Vi kan såklart också ta fram en heltäckande renoveringslösning åt dig, eftersom vi även utför bland annat takomläggningar och takrenoveringar.

Nymålade tak av certifierad kvalitet i Kungälv med omnejd

Våra behöriga hantverkare står redo att rycka ut för att måla tak i vår hemort Kungälv såväl som i till exempel Göteborg, Gamlestan, Surte och Mysterna.

Dra nytta av ROT-avdraget när vi målar ditt hemmatak

Att anlita professionella hantverkare för att måla taket på bostaden ger rätt till ROT-avdrag. Hur funkar det? Om du är kvalificerad för avdraget hjälper vi dig med att sänka din totalkostnad med 30 procent.

Hör av dig till oss

Har du önskemål om att få reda på vad det skulle kosta dig att måla ditt tak? Hör av dig till oss så ser vi till att så fort som möjligt ta fram en kostnadsfri offert åt dig.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här